lørdag 7. januar 2012

Forandring fryder

Godt nyttår, kjære lesere! Etter en ganske så lang hvilepause er vi tilbake. Eller...hvilepause er kanskje ikke det riktige ordet, både jeg, Cecilie og Julie har flyttet siden sist. Selv har jeg flyttet inn i en gammel lystgård. Høyt under taket, takrosetter og store gamle vinduer. Jeg har virkelig funnet drømmehuset og gleder meg til å dele dette med dere! Julie kom i fjor sommer inn på produktdesignstudier og har derfor flyttet sørover. Selv om vi helst skulle hatt henne i Trondheim, er virkelig dette studiet perfekt for henne. Cecilie er også tilbake på skolebenken, og kombinert med småbarn har det vært en travel høst for begge jentene. Det kommer nok oppdateringer fra begge to snart, nå når rutinene er på plass. Nettbutikken har vært nedprioritert den siste tiden, den har vært åpen, men på grunn av mangel på lagringsplass og travle dager for oss alle, har den hatt en runde i tenkeboksen. Den vil snart være tilbake, men vi kommer til å satse mer på møbler og redesign framover. Dette vil jeg oppdatere dere om etterhvert.
Da gjenstår det bare å ønske dere velkommen til våre nye hjem. Vi gleder oss til å inspirere og å la oss inspirere av dere igjen!


Anniken

8 kommentarer:

 1. Fantastisk stue med en flott blanding av nytt og gammelt! Elsket det kartet! Tar jeg feil eller har du flyttet inn i leilighet hos min bestevenninne Tone? Det huset så da veldig kjent ut:-)
  Imorgen skal jeg også lage Global chic-innlegg med en touch av Hellas:-)
  Ha en finfin helg! Hilsen Maratonjenta.

  SvarSlett
 2. H ei. Ja, jeg har kjøpt selveierleilighet i 1.Etg, I andre etasje bor Tone og hennes familie, verdens beste naboer;) Denne gamle lystgården, beliggende like ved Trondheim sentrum ble i sin tid kjøpt av din venninne og siden rehabilitert og oppdelt i selveier seksjoner. takk for koselig tilbakemelding, og lykke til med prosjekt;)

  SvarSlett
 3. For et flott hus. Mye fin inspirasjon på din blogg. Jeg kommer gjerne tilbake;)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med følger nr. 100! meg :D Jeg ble så glad for den fine kommentaren din hos meg på global chic innlegget mitt, så måtte sjekke ut denne bloggen, og her følte jeg meg som hjemme så kommer nok snart tilbake ;) *♥*

  SvarSlett
 5. eller var jeg 99? nuvel, samma det ;) gleder meg uansett til å følge bloggen videre. *♥*

  SvarSlett
 6. Tusen takk, beæret av å få kommentarer fra så mange flotte, kreative og flinke folk;)

  SvarSlett
 7. Flott hus du har:-)Følger deg gjerne jeg;-)

  SvarSlett