lørdag 1. januar 2011

Hello 2011!

Da var 2010 over. Et helt fantastisk år for min del. I Januar fant jeg ut at jeg var gravid, i Februar fikk jeg vite at jeg ikke bare skulle bli mamma, men også tante for første gang. I mai fikk jeg vite at jeg ventet ei jente og noen ganske lange måneder senere kom verdens vakreste Sofia til verden. Noen dager etter kom også mitt nydelige tantebarn Olivia. Og de siste månedene av året har bare blitt nytt med de fine prinsessene. Vi avsluttet kapitellet 2010 med en skikkelig koselig jule-og nyttårsfeiring.

Men nå er det altså 2011, et helt nytt år med blanke ark som skal fylles med glede og moro. Et lite barn som skal vokse og utvikle seg og en mor som skal gjøre det motsatte. Joda, mor skal også utvikle seg, men i stedet for å vokse skal hun heller krympe. Derfor er juicemaskinen tørket støv av og satt klar til bruk fra Mandag. I morgen vasker vi ut julen. Jeg er kanskje tidlig ute med julepyntingen, men jeg er ganske kjapp med å få den bort også! Så her får dere et par bilder fra julen hjemme hos oss før den straks forsvinner.Så da sier vi takk og farvel til 2010 og jul, julepynt, julemat og alt som hørte til og hei og hjertelig velkommen til 2011. Tusen takk til alle dere som har fulgt bloggen og handlet hos oss det siste året. Jeg håper 2011 blir et fantastisk år for dere alle sammen!
Jeg synes det passer å ønske det nye året velkommen med dette bildet som jeg kjøpte til  meg selv i julegave hos Kremmerhuset. Dette skal inspirere meg hver dag i det nye året.

Godt nyttår!

1 kommentar:

  1. Godt Nyttår til deg, inspirerende innlegg.

    SvarSlett