søndag 5. desember 2010

Du er gløgg!

Kom over denne fine artikkelen i Rom123 her om dagen. Var ikke denne koppen fantastisk søt? I morgen skal jeg ut å handle bokstavstempel... tror bokstaver og ord vil prege mye av juledekorasjonene denne Julen.


Ellers er vi nå endelig godt i gang med Julepyntingen. Har tilogmed pynta Juletre (det er et hvitt plastikktre så trenger ikke være bekymret for at alle barnålene skal falle av før Julaften;) )
Bilder av både det og noe andre småting jeg har puslet med kommer straks...må bare finne laderen til kamera oppi alt Julekaoset. Nå skal jeg og Sofia pakke inn de første gavene før vi skal kose oss med Robinson-finale i kveld.

Apropos gløgg, Jul og gaver kom jeg over en ganske morsom gaveide fra Lush. Nemlig Gløgg dusjsåpe! En dusjsåpe som lukter gløgg må jo være den ultimate måten å komme i Julestemning på?
Du finner den her, sammen alle de andre fantastiske produktene fra Lush.

Ha en fin 2.Søndag i Advent alle sammen!

5 kommentarer:

  1. hei på dæi!
    Ja så det også i rom123, og tenkte at DET må æi ko bare prøve! Har kjøpt inn alt som trengs til,men ikke fått gjort det enna.Men snart må det prøves ut. DU må vise fram det du lage hvis du får prøvd dæi:)

    SvarSlett
  2. Veldig julete var det nå i hvert fall!

    SvarSlett