onsdag 17. november 2010

I mellom slagene...

Her flyr dagene for tiden. Bleieskift, mating, trilling, kosing og lite blogging. Den lille prinsessa er selvfølgelig verdens vakreste og snilleste og moren vil helst ikke ta øynene fra henne et sekund. Men i dag har jeg tatt meg tid til å se litt på de nye varene og puslet litt hjemme. En av mine favoritter er selvfølgelig denne kule trekassen og fil de fer produktene. Den store zinkboksen er også helt fantastisk. Jeg ble overrasket over hvor stor den faktisk var, og den rommer nå masse kjøkkenutstyr. Fint og praktisk!

Vi gleder oss selvfølgelig også veldig til adventstid og juleforberedelser, og selv om det klør i fingrene etter å finne fram julepynten, holder vi oss fremdeles til planleggingen.

Det er en fantastisk tid vi går i møte nå, både med tanke på babyen og førjulstid. Jeg skal virkelig nyte hvert sekund og det håper jeg dere også gjør.

Skal prøve å bli litt flinkere til å kommentere på bloggene deres...jeg er kjapt innom og oppdaterer meg, men som sagt; det er travelt for tiden!

Og helt til slutt...mors lille stolthet.

                                                    I en litt for stor vinterdress...


Ikke glem give-awayen på Facebook hvor du kan vinne gavekort til nettbutikken!3 kommentarer:

 1. Herlige bilder av lekre saker:)
  Og nydelige lille jenta i for stor dress da...

  SvarSlett
 2. Mange flotte ting, og en helt nydelig liten prinsesse, kos deg masse!

  Hilsen fra Mimmi-leone

  SvarSlett
 3. Hei på dæi!
  For ei nydelig jente:)
  Og kjempemasse fine ting:)
  Likte emaljeskiltet godt:)
  klæm

  SvarSlett